OneSystems Ísland ehf
PoBox 4145 / 124 Reykjavík
 
OneSystems - Suðurlandsbraut 10 - 108 Reykjavík - Iceland
JA Control Panle

OneSystems

islenskur hugbúnaður
Icelandic Software OneSystems® is an Icelandic company, developing software built on world known Microsoft™ technology.

OnePortal

OnePortal Self-service är en självbetjäning webportal, bättre service för medborgarna, året om 24/7.

OneCrm SQL

OneCrm SQL Enterprise är ett sytem som passar bra för större företag och verk með m°nga användare och mycket data.

OneHrm - Personalresurssystem

OneHrm Starfsmannakerfi
Vad är OneHrm? (Human Resource Management)
OneHrm är ett personalresurssystem som är baserat på Microsoft™ styrsystem och gränssnitt och utgör ett tillägg till OneCrm och OneRecords. OneHrm organiserar samtliga anställdas ärenden och dokument på lagligt sätt, d.v.s. enligt de krav som Riksarkivet och Integritetsskyddsverket ställer. Det kan gälla anställningsavtal, utveckling, personalsamtal, utbildning, födelsedagar, bilder, närmaste anhöriga, avdelningsuppdelning, närmaste chef, underställd personal, utrustning som den anställde har (datorer, mobiler) m.m. Kan också ta hand om åtkomsträttigheter till datasystem samt uppdatering och underhåll av registrering i Microsoft Active Directory användarregister, åtkomst till lokaler såsom koder, nycklar m.m. OneHrm kan på ett enkelt sätt integreras med specifika system såsom OneJob som har hand om anställningsprocessen, arbetsbedömning, registrering av arbetsbeskrivningar, heltidstjänster och korrespondens i anslutning till anställningen. OneJob kan ta hand om ansökningar via webben genom integrering med OneOpenWeb plug-in. Dessutom finns OneReEducation som är ett system för kontinuerlig utbildning och återutbildning, kursregistrering och de anställdas intressen och utbildning. Från OneHrm kan personalförteckningen sättas ut på webben genom OneOpenWeb plug-in så att man slipper underhålla förteckningen på sajten vilket sparar avsevärt underhållsarbete. Personalen har också internt tillträde till personalförteckningen ur OneHrm systemet. OneHrm kan också integreras OneHelpDesk servicedesksystemet och OneCalendar närvarosystemet samt ett flertal andra system, t.ex. lönesystem m.m. OneHrm arbetar också ihop med OneMeeting mötesbokningssystemet  vid att hålla ordning på mötesdeltagare.
OneHrm

Personalsystem
OneHrm ger bättre åtkomst till information om personalen och sparar mycket registreringstid eftersom det görs endast på ett ställe

  • OneHrm - En till en registrering av anställda, användarregister, allmän information, håller reda på personalen.
  • OneHrm uppfyller lagar och bestämmelser om personalregister och Riksarkivets regler om inlämning av handlingar.
  • OneHrm kan integreras med och underhålla användarregistrering i Microsoft Active Directory samt utdela koder till nämndledamöter som har tillträde till nämndportalen OnePortal Committee.
  • Allmän intern information om personalen.
  • Avdelningschefer har särskilt tillträde till information om sin personal.
  • Tillägg finns: OnePortal Employee, personalportal, OneOpenWeb plug-inoppling till sajt, OneJob anställningssystem och OneReEducation personalutbildningssystem.
  • OneHrm kan integreras med lönesystem, finanssystem, närvarosystem, tidsregistreringssystem och in- och utstämplingssystem.

 

OneSystems kerfi byggja á Microsoft. tækni

Sækja / skoða PDF skjal View / get PDF document


Systemkrav:
Klient: Windows XPpro/Win7 Internet Explorer 7.0 / 8.0 eller nyare.
Server: Windows 2003/2008 Server eller nyare, MS SQL 2005/2008 Server eller nyare.

 
System Modules
 

OneHrm packshot

Kontakt

Salg

SöludeildTel. 070-8991945 / +354 660-8551
eller per post:

Tel

Tjänsten

Samband
tel. 070-8991945 / +354 5881050
öppet 9–17 arbetsdagar

OneSystems

OneCalendar_PakkiEN_1006.png

OneSystems

OneActiveDirectory.png