Kontakt Sales:
Tel.: +354 660-8551
Fax: +354 588-1057
JA Control Panle

OneSystems

islenskur hugbúnaður
Icelandic Software OneSystems® is an Icelandic company, developing software built on world known Microsoft™ technology.

OnePortalCommittee

OnePortal Committee är en självbetjäning webportal, bättre service för medborgarna, året om 24/7.

OneCrm SQL

OneCrm SQL Enterprise är ett sytem som passar bra för större företag och verk með m°nga användare och mycket data.

OneRecords - Dokument- och ärendehanteringssystem

OneRecords Málakerfi og skjalakerfi

Vad är OneRecords?
OneRecords är ett dokumenthanteringssystem som är baserat på Microsoft™ operativsystem. Systemet är ett system (Records management) som gör det möjligt för verksamheter att klassificera handlingar och enskilda ärenden. Varje ärende en bestämd livstid, säkerhets, ansvarig, ett unikt nummer och kategorisering och annat som behövs vid ärendets handläggning. OneRecords hjälper företag och verk att uppfylla nya krav på dokumentstyrning "Information and documentation – Records Management" (ISO 15489) och Moreq2.

OneRecordsVarför OneRecords?
OneRecords är ett effektivt stöd som underlättar för företag och företagsledningar att organisera alla ärenden som pågår vid varje tidpunkt och samtidigt säkra fullt skydd för varje enskild handling. Ansvariga kan ta fram olika slags översikter över pågående ärenden vilket ger dem en bättre översyn över vad som pågår inom företaget. Användarna kan på ett enkelt sätt hämta listor över de ärenden som de ansvarar för. Med en effektiv sökmotor kan man utföra vidsträckt sökning och analys. OneRecords kan hjälpa till att uppfylla IT-säkerhetsstandarden ISO 17799/BS 7799).

OneRecords passar mycket bra för t.ex. kommuner, verk och företag som vill ha en bra organisering av och god tillgänglighet till sina handlingar. Andra system inom OneRecords är mötesbokningssystemet OneMeeting och nämndsystemet OneCommittee.

  • Säkerhetsmivån OneRecords gör det enklare för användarna att bestämma för ärenden. Underliggande handlingar får samma Säkerhetsmivå som ärendet.
  • OneRecords innehåller en effektiv sökmotor.
  • Det är enkelt att införa olika typer av handlingar i OneRecords t.ex. scannade handlingar, mejl m.m.OneRecords integreras med användarens miljö, t.ex. Word, Excel, Outlook o.s.v.
  • OneRecords stöder säkerhet ned till enskilda handlingar, "Item Level Security", och använder för detta ändamål "Microsoft™ Active Directory".Enkelt att anpassa och ändra.

OneSystems kerfin byggja á Microsoft tækni


Sækja / skoða PDF skjalView / get PDF document


Systemkrav:
Klient: Windows XPpro/Win7 Internet Explorer 7.0 / 8.0 eller nyare.
Server: Windows 2003/2008 Server eller nyare, MS SQL 2005/2008 Server eller nyare.

System Modules

 

OneRecords packshot

Kontakt

Salg

SöludeildTel. 070-8991945 / +354 660-8551
eller per post:

Tel

Tjänsten

Samband
tel. 070-8991945 / +354 5881050
öppet 9–17 arbetsdagar

OneSystems

OnePortalCitizen_PakkiEN_1006.png

OneSystems

OneCrm.png